REFERENTIES MEER KLANTEN DOOR KLANTEN

Lees hier meer over de referenties van Meer Klanten Door Klanten.

Haico Meijerink, CEO Printdeal – Algemeen Directeur Drukwerkdeal.nl & Printdeal.be

“Het bedrijf “Meer Klanten Door Klanten” van Niek Schenning  heeft voor Drukwerkdeal.nl een diepgaand kwalitatief onderzoek gedaan bij onze partners. De verbeterpunten die Niek  aan het licht heeft gekregen via diepte-interviews op locatie hebben ons enorm geholpen. We gaan hiermee de klantbeleving nog verder verbeteren. De diepgang, de uitgebreide rapportage en de presentatie hebben mij en mijn team aangenaam verrast.

Ik beveel “Meer Klanten Door Klanten” van harte aan bij iedereen die behoefte heeft om op een snelle, onafhankelijke wijze wil weten waar klanten echt gelukkig van worden.”

Oefentherapie Cesar

In een sterk veranderende zorgwereld is het niet gemakkelijk om zichtbaar te blijven als kleine zelfstandige praktijk tussen grote gezondheidscentra. Als gevolg daarvan was er de laatste jaren een omzetdaling ontstaan. Ik was al een aantal keren gevraagd om mee te doen in zo’n centrum, maar ik wilde graag dicht bij mezelf blijven in de zorg die ik wil leveren. Dus tijd om het tij te keren!!

In de gesprekken met Meer klanten door klanten is me de volgende vraag bij gebleven: wat is nu het belangrijkste voor de patiënt, het gebouw waar je zit of de zorg die je levert? Dus ben ik op zoek gegaan naar mijn sterke punten, dat is waar ik het anders/beter doe en waar ik zelf heel veel voldoening uit haal. Vervolgens heb ik mijn praktijkruimte kritisch onder de loep genomen, evenals kleine gewoonten (die erin geslopen waren, maar eigenlijk niet zo heel klantvriendelijk waren), ben ik social media beter gaan benutten en bewuster om reviews gaan vragen en die ook gaan gebruiken.

Het resultaat is dat ik de afgelopen jaren 10 -15 % per jaar ben gegroeid (terwijl veel praktijken krimpen of zelfs sluiten). Dus heel hartelijk bedankt voor de goede adviezen ( ook al gingen mijn hakken wel eens in het zand, na 25 jaar mijn eigen koers gevaren te hebben).